Personalment penso que Steve Jobs és un gran comunicador doncs ha sabut emocionar als seus seguidors amb una filosofia que el desmarca dels seus competidors. A Stanford Commencement Speech va explicar en tres històries aquesta filosofia. En la primera història parla sobre la connexió de punts. Hem d’aprendre en la diversitat encara que tinguem la percepció que no estem invertint bé el nostre temps. La diversitat de coneixements ens permetrà establir connexions en punts aparentment distants.
A la segona història parla sobre l’amor i la pèrdua. Hem d’estimar, sentir i creure en el que fem. Aquest valors són els que ens donaran força per afrontar amb èxit les adversitats de la nostra vida.
La tercera i darrera història parla sobre la mort. La mort entesa com que no hi ha res més important. El nostre temps té un límit que tendeix a la mort. La millor manera d’aprofitar el temps es pensar que avui és el nostre darrer dia. Aquesta percepció ens porta a fixar-nos en el nostre cercle de confiança interior i a donar el millor de nosaltres mateixos.

0 comentaris:


 

2009| Blogger Templates by GeckoandFly modified by Jep